Ontwerp

Wie bent u? Wat wilt u uitstralen? Dit zijn de vragen waar wij ons samen mee bezig gaan houden tijdens het maken van uw visuele identiteit. Als u herkenbaar en onderscheidend wilt zijn is het belangrijk om een uniforme huisstijl te hanteren. Met deze huisstijl kunt u zich namelijk onderscheiden ten opzichte van uw concurrenten.

 

Bij een huisstijl starten wij altijd met het selecteren van de juiste kleuren, vormen en lettertypen die passen bij de boodschap die u naar de buitenwereld wilt uitdragen. Op basis van deze huisstijl zal er een logo worden ontwikkelt die het verhaal van uw onderneming, vereniging, stichting of organisatie in één oogopslag kan vertellen. Hierdoor weten uw klanten precies wat u doet, waar u voor staat en wie u bent als bedrijf zijnde.

 

Vervolgens kan deze huisstijl worden gebruikt tijdens het ontwikkelen van een website of andere diverse producten. U kunt bij ons terecht voor de ontwikkeling van diverse drukwerk producten zoals: briefpapier, visitekaartjes, posters, flyers, bedrijfskleding en eigenlijk alles wat er te bedrukken valt.

Bericht sturen